Vrijwilliger worden bij DaMoer in Moerwijk

Vrijwilliger worden @ DaMoer

Vrijwilliger worden bij DaMoer in Moerwijk

Vrijwilliger worden bij DaMoer is vrijwilliger worden van de wijk en bouwen aan een betere buurt.
Want dat is wat je als vrijwilliger bij DaMoer bent en doet.

Want een initiatief als DaMoer realiseer je niet 1-2-3.

Daarom zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste mensen die samen met ons met alle liefde aan een betere buurt willen bouwen en hun talent hier voor in willen zetten.

Omdat we op basis van de Piëzo Methodiek werken kun je als vrijwilliger je je talent blijven ontwikkelen.
Dus wat houdt je tegen? Meld je aan.

Waarom vrijwilliger worden @ DaMoer?
DaMoer is de droom van Neo de Bono van de Moerwijk Coöperatie om naar het voorbeeld van ‘Greens in the park’ in de oude pannenkoekenboerderij naast Station Moerwijk een sociaal wijkrestaurant in combinatie met een eetbare tuin en een voedselbos, geëxploiteerd door Moerwijk-ers met al dan niet een afstand tot de arbeidsmarkt, te realiseren

Een plek zonder haast waar alles met liefde gebeurt en het draait om natuurproducten die ook op de menukaart terug te vinden zullen zijn. DaMoer dus

Op maatschappelijk verantwoorde wijze serveert het restaurant van DaMoer straks heerlijke gerechten en goede koffie en organiseert zij events die passen binnen deze kaders.

Voor dat het zover is moet er aan, in en rond DaMoer best nog wat gebeuren. Zoals bijvoorbeeld de heggen snoeien, terras opnieuw bestraten, lampen ophangen, banken in elkaar schroeven, schilderen, de caravan in een koffiebar omtoveren.

Daarom wordt je vrijwilliger 😉

 

Scroll naar top