LOEV

LOEV logo witte achtergrond Moerwijk Den Haag 997x1024 - LOEVOver LOEV
Op de 11 van de 11e zijn Geloven in Moerwijk en de Moerwijk Coöperatie op de Loevesteinlaan 1001 een weggeef en kleine prijzen -winkel begonnen: LOEV. (LOEV is naast een afkorting van LOEVesteinlaan ook een anagram voor LOVE)

LOEV is elke maandag, woensdag en vrijdag van 10 tot 15 uur open. LOEV heeft ook een Facebook pagina.

Jolanda, Rico en Ellen heten je van harte welkom!

Naast een winkel is dit ook een beetje bedoeld als de huiskamer waar de buurt zich thuis moet kunnen voelen: Een Thuiskamer.

Over de Thuiskamer
In Moerwijk Zuid op de hoek van de Cannenburglaan en de Loevesteinlaan op nummer 1001, zijn Geloven in Moerwijk en de Moerwijk Coöperatie een weggeef- en kleine prijzen winkel en tevens een Thuiskamer begonnen. LOEV genaamd.

Waarom hier? Simpel! Doordat de woningen in dit blok gesloopt en op redelijk kort termijn in opdracht van Staedion de Schaloen gebouwd gaat worden, mensen nu al wegtrekken, gaat de leefbaarheid er hard achteruit. Om het met de achterblijvers en de tijdelijke huurders nog een beetje gezellig te hebben gaan we een leegstaande hoekpand tot een Thuiskamer omgetoverd. Daarnaast kregen we door vertrekkende buren en buurtgenoten zoveel spullen aangeboden dat we ook maar meteen een weggeefwinkel/kleine prijzen winkel zijn begonnen: LOEV.

Over De Schaloen
Het project De Schaloen bestaat uit meerdere torens van 70 meter en lager aan de Schaloenstraat en de Cannenburglaan in Den Haag. Het project bevindt zich in de wijk Moerwijk. Dit hoogbouwproject is in ontwikkeling en de startbouw staat gepland in 2021. In dit project komen in totaal ongeveer 558 woningen. Het planuitwerkingskader gaat uit van twee hoogteaccenten van ongeveer 70 meter op een doorlopende plint van 15-20 meter. Lees het planuitwerkingskader (PUK) hier.

Ontwikkelaar: Sustay
Architect: JMW Architecten
Aannemer: De Vries Verburg
Opdrachtgever: Staedion

Heb je een vraag of wil je juist spullen doneren. Laat hieronder een bericht achter

 

Wil je op de hoogte blijven? Laat hieronder je gegevens achter en je mist niks!

Team DaMoer